Παγκόσμια πρωταθλητρια ηθικής

Τελικά, δεν άργησε πολύ και η «καπετάνισσα» του γλυκού νερού και παράνομη διακινήτρια μεταναστών Κάρολα Ρακέτε έγινε εξώφυλλο του περιοδικού der Spiegel. Έτσι, η γερμανική λαϊκή ψυχή βρήκε την ηρωίδα που χρειάζονταν, η γερμανική πολιτική υπερίσχυσε (προς το παρόν) του ιταλικού δικαίου, η ηθική του φρονήματος θριάμβευσε γενικώς και ο ιδεαλισμός μετουσιώθηκε και πάλι σε αυτεξουσία.


Στα μάτια πολλών Ιταλών όμως φάνηκε πως ο «απαίσιος Γερμανός» (Der hässliche Deutsche) δεν χρειάζεται πλέον να επιβάλλεται χρησιμοποιώντας τα πάντσερ αλλά δίνοντας «από καθέδρας» μαθήματα ανέξοδου υπερμοραλισμού. Και ας γνωρίζουν όλοι ότι η παγκόσμια πρωταθλήτρια ήθους Γερμανία αντί να υποδέχεται αυτή, όπως αρμόζει στα υψηλά στάνταρ ηθικής που διαθέτει, όλους τους μετανάστες που επιθυμούν να φτάσουν στη γερμανική επικράτεια, χρησιμοποιεί κυνικά κάτι τύπους σαν τον δεδομένο Τσίπρα, τον σκληρόκαρδο Σαλβίνι και τον υπολογιστή Ερντογάν σαν πιστούς στηλοβάτες της μεταναστευτικής της πολιτικής, της ελεγχόμενης μετανάστευσης.

Μετά την Γκρέτα της κλιματικής αλλαγής, τώρα και η Κάρολα της παράνομης μετανάστευσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail