Ιράν: «διαθέτουμε μυστικά όπλα σε αυτές τις βροχερές μέρες»

Freepen.gr - Ο διοικητής της στρατιωτικής βάσης Khatam ol-Anbiya του ιρανικού στρατού, ταξίαρχος Αλερέζα Σαμπάι Φαρντ, υποσχέθηκε να δώσει στους εχθρούς του Ιράν την πιο σκληρή απάντηση σε περίπτωση οιασδήποτε εχθρικής κίνησης εναντίον της χώρας, προσθέτοντας ότι το Ιράν έχει στην κατοχή του μυστικά όπλα σε «βροχερές μέρες».

"Τα αποτρεπτικά και τα μυστικά μας όπλα έχουν σταματήσει τον βρώμικο εχθρό 200 μίλια μακριά (από τα σύνορα του Ιράν) στο Στενό του Ορμούζ", δήλωσε ο Σαμπάι Φαρντ, απευθυνόμενος σε φόρουμ στην Τεχεράνη την Τετάρτη.

"Ο εχθρός ξέρει πολύ καλά ότι δεν πρέπει να δοκιμάσει τις ικανότητες του Ιράν για μάχη, καθώς το πρώτο του λάθος θα είναι το τελευταίο", πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο διοικητής του αρχηγείου στην Khatam ol-Anbia, ο στρατηγός Gholam Ali Rashid ενημέρωσε τις Η.Π.Α. ότι πρέπει να πάρουν ένα μάθημα από τους πολέμους του στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, προειδοποιώντας ότι το Ιράν θα δώσει μια ισχυρή και συντριπτική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε επίθεση.

"Οι ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν θα δώσουν αναμφίβολα ισχυρή απάντηση σε οποιαδήποτε επιθετική κίνηση των εχθρών κατά των νησιών του Ισλαμικού Ιράν και των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων και θα τους κάνει να λυπηθούν για τις πράξεις τους", πρόσθεσε ο στρατηγός Ράσιντ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail