Τζιχαντίστριες βασάνισαν και σκότωσαν έγκυο έξι μηνών σε στρατόπεδο προσφύγων!

Freepen.gr - Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε στο στρατόπεδο προσφύγων του Hol στη Χάσακα της βορειοανατολικής Συρίας. Οι έρευνες των δυνάμεων ασφαλείας και η νεκροψία που πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο Heyva Sor a Kurd στο στρατόπεδο, αποκάλυψαν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε ενώ φέρει σημάδια σκληρών βασανιστηρίων, όπως αναφέρει το πρακτορείο ANF.

Το θύμα, που είναι από την Ινδονησία, ήταν έξι μηνών έγκυος και δολοφονήθηκε άγρια ​​από άλλες γυναίκες που ανήκουν στην ISIS. Η έρευνα και η αναζήτηση για τους δράστες συνεχίζονται.

Το στρατόπεδο Hol στη Χάσακα φιλοξενεί επί του παρόντος πάνω από 70.000 γυναίκες και παιδιά, συμπεριλαμβανομένων όμως μελών της οικογένειας των τρομοκρατών του ISIS. Περίπου 11.200 άτομα που διαμένουν σήμερα στο Hol είναι αλλοδαποί. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail