Γιατί οι δικαστές να πληρώνονται παραπάνω από τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους;

pixel2013 / pixabay
Ο Καποδίστριας όχι μόνο δε ζήτησε περισσότερα λεφτά για να σώσει τη χώρα αλλά δεν πήρε δραχμή ενώ οι δικαστές θεώρησαν ότι τα μνημόνια ήταν νόμιμα, οι περικοπές στους άλλους κλάδους νόμιμες αλλά όχι στο δικό τους!

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Συνταξιούχοι δικαστές μετέχουν στις κυβερνήσεις. Δικαστές που πήραν αποφασίσεις για το μέλλον της χώρας, λαμβάνουν αξιώματα. Αν κάποιος θέλει περισσότερα χρήματα από τους υπόλοιπους Έλληνες που υποφέρουν εξαιτίας της υπαγωγής σε ένα μνημόνιο που οι ίδιοι αποφάσισαν ότι ήταν νόμιμο, μπορεί να βρει κάτι άλλο να κάνει στη ζωή του.

Όχι άλλες θυσίες για την παρτίδα, συγγνώμη για την πατρίδα ήθελα να πω. Είναι ντροπή να λέει κάποιος πως θέλει περισσότερα χρήματα από τους άλλους ανώτερους δημόσιους υπαλλήλους για να είναι ανεξάρτητος. Αυτό μπορεί, να το πει ο κάθε υπάλληλος.

Παρεμπιπτόντως από τους εφοριακούς έως τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ, όλοι μπορούν να λένε "πληρώστε μας παραπάνω αλλιώς θα είμαστε ευάλωτοι σε δωροδοκίες". Αό έναν εφοριακό θα το ανεχομασταν; Γιατί το ανεχόμαστε από τους δικαστικούς;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail