Μητσοτάκης - Μαυρωτάς - Μακεδονικό!


Ο διορισμός του Γιώργου Μαυρωτά, που ως βουλευτής του Ποταμιού ψήφισε με ζήλο υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, σε Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού αποτελεί μια ξεκάθαρη πολιτική θέση της νέας κυβέρνησης για το Σκοπιανό - θέση που έχει και σημειολογικά χαρακτηριστικά.


Είναι σαφές ότι και για τη νέα κυβέρνηση η υπόθεση των Σκοπίων έχει κλείσει, όπως ήταν και η επιθυμία όλης της Δύσης, όπου ως γνωστόν ανήκει εδώ και σχεδόν 200 χρόνια και η «μικρή αλλά έντιμος Ελλάς».

Και αυτό παρότι είναι αποδεδειγμένο ότι η κατάπτυστη Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν ο βασικός λόγος που η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε εννέα νομούς της Μακεδονίας ήταν τόσο μεγάλη (+ 15 έως 25%) ώστε η ΝΔ να μη βρεθεί τη βραδιά των εκλογών προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Για πολλοστή φορά φαίνεται όμως πως δικαιώνεται και ο εθνικός μας ποιητής μ’ εκείνο το διαχρονικό (γι αυτό και τετριμμένο) «πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail