Ζητούν τα ρέστα από το Μητσοτάκη στα Κατεχόμενα: Η Ελλάδα έκανε πραξικόπημα κι απόπειρα εισβολής!

Freepen.gr - «Και έχουμε καταστήσει σαφή σε όλους τους εμπλεκόμενους, την κεντρική κοινή μας θέση: Δεν νοείται πρόοδος χωρίς την πλήρη κατάργηση των Εγγυήσεων και την αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την αντιφώνησή του στο δείπνο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Η φράση αυτή προκάλεσε οργή στα Κατεχόμενα με τον υπουργό εξωτερικών του ψευδοκράτους, Κουντρέτ Οζερσάι να μιλά για "ατυχείς" δηλώσεις του Ελληνα πρωθυπουργού και να σχολιάζει πως η τουρκική στρατιωτική παρουσία στο νησί οφείλεται σε ένα πραξικόπημα και μια απόπειρας εισβολής από την Ελλάδα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δηλώσεις του Οζερσάι το τελευταίο διάστημα οι οποίες έχουν δημοσιευθεί και στη Freepen.gr αφήνουν να εννοηθεί ότι από τουρκικής - τουρκοκυπριακής πλευράς ενδεχομένως μεθοδεύεται η λύση της διχοτόμησης και των δύο κρατών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail