"Απαράδεκτη" η παραβίαση της κυριαρχίας της Κύπρου λέει ο Δένδιας

Freepen.gr - «Αύριο θα συνοδεύσω τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο. Και νομίζω ότι πρέπει να δοθεί ένα σαφές μήνυμα προς τους Τούρκους: Ότι είναι απαράδεκτη η παραβίαση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας» τόνισε στο κλείσιμο της δήλωσής του μετά τη συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του, ο ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας.

Και τώρα οι Τούρκοι τρόμαξαν. Ωραία, είναι απαράδεκτη. Και λοιπόν; Θα σηκώσει η Κύπρος την αεροπορία που δε φρόντισε να αποκτήσει ή θα στείλει το ναυτικό που τόσα χρόνια δε δημιούργησε; Ας μας απαντήσει ο κ. Δένδιας, ο οποίος ήταν υπουργός και σε προηγούμενες κυβερνήσεις που όμως δεν έκαναν τίποτε για να ενισχυθεί και η ελληνική άμυνα.

Επειδή όπως είπε "ενημέρωσε τους φίλους μας τους Ισραηλινούς" για τα προβλήματα που έχουμε με τους Τούρκους, πιθανόν να τον ενημέρωσαν κι αυτοί ότι φρόντισαν να φτιάξουν τέτοια άμυνα ώστε η Αγκυρα να στέκεται σούζα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail