Ο υπουργός Καραμανλής αποκαλεί αποβράσματα του τζαμπατζήδες του Μετρό - Μια απάντηση

jpedroza2k / pixabay
Ο Κώστας Καραμανλής (ο τρίτος κατά σειρά που αναγκαζόμαστε να υποστούμε από τη συγκεριμένη οικογένεια η οποία έβαλε τα θεμέλια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο με τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου και εκτροχίασε εντελώς την οικονομία την περίοδο 2004-2009) ήταν καλεσμένος του Αρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο δημοσιογράφος του μετέφερε μήνυμα ακροατή για τους τζαμπατζήδες του Μετρό και ο υπουργός μεταφορών απήντησε:

«Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και την Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο Μετρό»

Ακούστε μετά το 15:05



Σαφέστατα οι κατά νοοτροπία τζαμπατζήδες δε μας είναι ευχάριστοι. Βέβαια το μετρό είναι μια μικρή εκδοχή αυτού του φαινομένου που κυριαρχεί στη χώρα μας. Όταν πχ υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται από τα 40 και 45 τους ενώ άλλοι ξεζουμίζονται, ένα είδος τζαμπατζή είναι κι αυτοί από ένα σημείο και μετά. Άσχετο αλλά δεν είχε ένα θείο, επίσης υπουργό κάποτε που είχε ένα θέμα με κάτι... πινακίδες κυκλοφορίας;

Ωστόσο ο κύριος υπουργός, που αν δε λεγόταν Κώστας Καραμανλής, πιθανότατα να μη μας απασχολούσε σήμερα θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις του και περισσότερο λαλίστατος στα έργα του. Πχ ας χωριστούν πρώτα οι γραμμές σε ζώνες, ας επανεξεταστεί το εισιτήριο του Μετρό που έχει φτάσει το 1,40 ευρώ που είναι περίπου 477 δραχμές (!) και μετά ας πατάξει τους εκ πεποιθήσεως τζαμπατζήδες διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να παραμείνει στα λόγια (τα οποία μάλιστα ξεφεύγουν των ορίων) και να χαρακτηριστεί τζάμπα μάγκας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail