Ιρανός αξιωματούχος: Μόνο μισή ώρα ζωής θα έχει το Ισραήλ, αν οι ΗΠΑ μας επιτεθούν

Freepen.gr - Ο Mojtaba Zolnour, πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής του ιρανικού κοινοβουλίου, προειδοποίησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο al-Alam που εδρεύει στην Τεχεράνη ότι εάν οι ΗΠΑ επιτεθούν στο Ιράν «θα παραμείνει μόνο μισή ώρα ζωής για το Ισραήλ".

Η δήλωση έγινε στο πλαίσιο της συνεχώς αυξανόμενης περιφερειακής έντασης λόγω της επιδείνωσης των σχέσεν μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν. Μια ισραηλινή πηγή πληροφοριών, με τη σειρά της, ισχυρίστηκε ότι το Ιράν μπορεί να προσπαθήσει να προκαλέσει το Ισραήλ κατά μήκος των συνόρων του για να προσπαθήσει να εντείνει τις συνεχιζόμενες εχθροπραξίες με τις ΗΠΑ.

Ξεχωριστά στην ίδια συνέντευξη, ο Zolnour αντέκρουσε τον πρόσφατο ισχυρισμό του Προέδρου των ΗΠΑ ότι είχε ακυρώσει ένα στρατιωτικό χτύπημα στο Ιράν μόλις 10 λεπτά πριν ξεκινήσει μιλώντας για "πολιτική μπλόφα".

"Αν οι Αμερικανοί είχαν προβλέψει ότι η επίθεσή τους θα ήταν επιτυχής, δεν θα την είχαν ακυρώσει και θα είχει συμβεί σίγουρα", δήλωσε ο Zolnour.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail