Οι «Μακεδόνες» έκλεψαν την ιστορία κάποιων άλλων - σκανδαλώδης δήλωση Ζάεφ

Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξή του στην ελληνική τηλεόραση Άλφα, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα έκανε λόγο για στοιχεία από τα οποία διέπεται η συμφωνία με την Ελλάδα και από την άποψη της γλώσσας τόνισε ότι έχει σλαβικές ρίζες.


Αναφερόμενος στις προηγούμενες κυβερνήσεις και στην πολιτική ακολουθήθηκε στη χώρα κατά το παρελθόν είπε χαρακτηριστικά:

«Προσπαθώντας να αλλάξουν ολόκληρη την ιστορία με την παρουσίαση της παγκόσμιας ιστορίας, τη Βαλκανική και την ξένη ιστορία ως δική μας, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη ότι αυτό επηρεάζει τους γείτονες.

Προέκυψε μια κατάσταση στην οποία με όλους τους γείτονες μας βρισκόμαστε σε σύγκρουση, ταυτόχρονα κλείσαμε όλες τις διαδικασίες της ένταξής μας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ», είπε ο Ζάεφ.

"Με τους όρους της Συνθήκης των Πρεσπών δήλωσε ότι η χώρα μας προτίθεται να καλύψει όλες τις υποχρεώσεις.

Στην ίδια τη συμφωνία υπάρχουν προϋποθέσεις εάν ένα από τα μέρη δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του όπως πραγματοποιεί η άλλη πλευρά.

Αλλά πρόθεσή μας είναι να εκπληρώσουμε όλες τις υποχρεώσεις, ασφαλώς και τα δύο μέρη όπως προβλέπει η συμφωνία, αλλά ταυτόχρονα να κοιτάξουμε ακόμη περισσότερο μπροστά από αυτήν τη συμφωνία» είπε ο πρωθυπουργός.lider.com.mk
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.