Ευτυχώς που η κυβέρνηση επιτηρεί στενά τα Σκόπια: Δείτε φωτογραφίες από το προξενείο στο Τορόντο

Φίλος της σελίδας του History Of Macedonia έστειλε πρόσφατες φωτογραφίες από την είσοδο του Σκοπιανού προξενείου στο Τορόντο. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, συνεχίζεται η κοροϊδία από τους Σκοπιανούς. 

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την υπογραφή της Συμφωνίας, ακόμα και διπλωματικές τους αποστολές, δηλ. επίσημοι εκπρόσωποι τους στις διμερείς σχέσεις με άλλα κράτη, χρησιμοποιούν προκλητικότατα μέχρι σήμερα την ονομασία "Republic of Macedonia".

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι μετά την κύρωση της συμφωνίας, υποτίθεται από τα πρώτα διατάγματα που εκδόθηκαν στην γειτονική χώρα ήταν σαφείς οδηγίες προς τις διπλωματικές τους αποστολές για εφαρμογή της νέας ονομασίας. Και φυσικά αποδείχτηκε πως ήταν για τα μάτια του κόσμου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Για την ιστορία, πρόξενος στο Τορόντο παραμένει ο γνωστός Γ. Παλασέφσκι, ο οποίος πριν περίπου 2 χρόνια είχε φωτογραφήθηκεσε εκδήλωση Σκοπιανών της διασποράς μπροστά από χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» που έφτανε μέχρι τη Λάρισα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail