Αυτός ο τύπος πήρε τη Μακεδονία: Ρώσοι φαρσέρ έκαναν ρεζίλι το Ζάεφ που φάνηκε πρόθυμος για...δωρεά στο Φανάρι

Freepen.gr - Μείζον θέμα αποτελεί στα Σκόπια το γεγονός ότι δύο Ρώσοι, γνωστοί φαρσέρ, ο Μπόμπαν και ο Λέξους έπιασαν κορόιδο τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ σε τρεις τηλεφωνικές συνομιλίες εμφανιζόμενοι ως ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πιότρ Ποροσένκο.

Στη μία περίπτωση φαίνεται να του πρότειναν να δωροδοκήσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης για να αναγνωρίσει αυτοκέφαλο στην εκκλησία της γειτονικής χώρας και στη δεύτερη πως οι Ουκρανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Σουμέριων και πως ο Ποροσένκο έχει συγγενική ρίζα με το Μέγα Αλέξανδρο.

Στο θέμα του Πατριαρχείου, ο "Ποροσένκο" πρότεινε στο Ζάεφ να δώσει 100.000 ευρώ ώστε ο Βαρθολομαίος να προχωρήσει στην αναγνώριση του αυτοκέφαλου, με τον δεύτερο να απαντά ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα (το να πληρώσει) και πως θα γίνει επίσημα με μορφή δωρεάς.

Η Ελλάδα λοιπόν έδωσε τη Μακεδονία, ήτοι όνομα - γλώσσα - εθνικότητα σε έναν τύπο που δεν μπορεί να αναγνωρίσει ούτε έναν φαρσέρ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail