Αυτό που με ενόχλησε στην κυρία Μιχαηλίδου

Αυτό που με ενόχλησε στην κυρία Μιχαηλίδου είναι ότι πρεσβεύει μια ανάπτυξη για λίγους πληρωμένη από από τους πολλούς. Καμάρωνε σε συνέντευξη της για τη μείωση του μισθολογικού κόστους επί Σαμαρά.

Η ανάπτυξη αριθμητικά σε μια χώρα μπορεί να έρθει με δυο τρόπους είτε με πολυεθνικές και φθηνούς σκλάβους είτε με ανάπτυξη που θα ωφελήσει το σύνολο της κοινωνίας. Πραγματικά γίνεται μόνο με το δεύτερο τρόπο. Όμως είναι τραγική η προσπάθεια που γίνεται να παρουσιαστούν οι στιλιστικές επιλογές αυτής της κυβέρνησης ως πλεονέκτημα!

Προφανώς απευθύνονται στα χαμηλότερα ένστικτα των ανθρώπων που δεν έχουν προβλήματα αλλά ούτε την ικανότητα να σκεφτούν τα προβλήματα της χώρας, αλλά απωθημένα με σαπουνόπερες. Δεν μπορεί να υπάρχει αξιοσημείωτο ποσοστό συμπολιτών μας που η αντιληπτική του ικανότητα να εδράζεται στην στυλιστικη κριτική. Τραγικό.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail