Όλοι οι μνημονιακοί έκαναν κωλοτούμπες τόσο γρήγορα και χωρίς πίεση

anovva / pixabay
Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ ήθελαν να τηρηθεί η συμφωνία των Πρεσπών, όχι να επιβραβευτούν όσοι την ψήφισαν. Ο τρόπος τήρησης τους αφήνει αδιάφορους και φυσικά το Μάτι ήταν κάτι που δεν αφορά τη διεθνή κοινότητα.

Ο Σαμαράς απέκτησε πρόβλημα με την όρασή του, ο Τσίπρας έβγαλε έρπη, όλοι έκαναν κολωτούμπα μετά την πίεση των ξένων. Κανένας όμως δεν έφτυσε τόσο πολύ τους πληβείους χωρίς να είναι απαραίτητο ήνα έχει ασκηθεί πίεση από τους ξένους.

Όσο για την ανάπτυξη εννοείται ότι όταν οι αυτόνομες αρχές που είναι υπεύθυνες για την συγκέντρωση εσόδων και για την τήρηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων υποβαθμίζονται και περνούν κάτω από τον άμεσο έλεγχο νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Αυτό δείχνει πολλά όπως και το γεγονός ότι τα νέα πρόσωπα είναι αυτά που ονειρεύονται τη μετατροπή της χώρας σε Βουλγαρία και τα άλλα αποτελούν μέρος του προσωπικού που ευθύνεται για τη χρεωκοπία αυτής χώρας και τη διαχείριση των μνημόνιων. Ο ουρανός δε θα γίνει πιο γαλανός. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail