Πότε θα ενημερώσει η κ. Κεραμέως για τη συμμετοχή της φέτος στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ;

Κατά το διάστημα 30 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2019, στο Μοντρό της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (https://www.bilderbergmeetings.org/). Η ατζέντα των θεμάτων ήταν εκτενής με έντεκα θέματα προς συζήτηση όπως η Κίνα, η Ρωσία, η επόμενη ημέρα για την Ευρώπη, η οπλοποίηση των κοινωνικών δικτύων, το Brexit κ.α. (https://www.bilderbergmeetings.org/press/press-release/press-release).

Παρόντες και τρεις Ελληνες στη φετινή συνάντηση. Ανάμεσά τους η τότε βουλευτής και σήμερα υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως (https://www.bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants).

Στην ιστοσελίδα της κ. Κεραμέως στην κατηγορία "τελευταία νέα" (https://metiniki.gr/news) και "δελτία τύπου (https://metiniki.gr/deltia-typoy-0) δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ή δελτίο τύπου σχετικά με τη συμμετοχή της, τι άκουσε, τι ανέφερε η ίδια (αν μίλησε), τι πιστεύει και γιατί εκλήθη. Επίσης, καθώς αναφέρεται και με τη βουλευτική της ιδιότητα στη λίστα των προσώπων που μετείχαν, δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση από τη ΝΔ.

'Ενδιαφέροντα ερωτήματα θέτει και ο κ. Κώστας Μπετινάκης στο zougla.gr σε άρθρο του για το θέμα.








 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail