Οι Σκοπιανοί στρατιώτες έλαβαν εντολή να ξηλώσουν το "Μακεδονία" από τις στολές τους

Freepen.gr - Στα στρατόπεδα του σκοπιανού στρατού δόθηκε εντολή να αφαιρεθεί το όνομα Μακεδονία από τις στολές των στρατιωτών - υποστηρίζουν στρατιωτικές πηγές της ιστοσελίδας republika.mk. Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στην σκοπιανή σελίδα την περασμένη εβδομάδα, μετά την ανάγνωση της σειράς της πρωινής επιθεώρησης, οι φρουρές διατάχτηκαν να αφαιρέσουν την επιγραφή «Μακεδονία», η οποία βρίσκεται στην αριστερή πλευρά των στολών των στρατιωτών.

Η σκοπιανή ιστοσελίδα κάνει λόγο για μεταρρυθμίσεις της υπουργού άμυνας Radmila Sekerinska αναφέροντας ότι εάν δεν ακολουθείτο η διαταγή, τότε προβλέπονταν πρόστιμα και άλλα τιμωρητικά μέτρα. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Καθώς ένα μέρος των στρατιωτών αρνήθηκε να υπακούσει στη σειρά και δεν αφαίρεσε την επιγραφή, η οποία είναι στην πραγματικότητα ένα αυτοκόλλητο με χρατς, δόθηκε η εντολή να αφαιρεθεί εντελώς το αυτοκόλλητο.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail