Υποκριτής και ανέντιμος για άλλη μια φορά!

Όλη σχεδόν η Ιταλία γελά με τον «ανθρωπιστή» Εμάνουελ Μακρόν που ξαφνικά αποφάσισε κι αυτός, παρά τα «μαύρα γιλέκα» στο Πάνθεον, να τιμήσει την Γερμανίδα «καπετάνισσα» Κάρολα Ρακέτε, η οποία πριν τρεις εβδομάδες παραβιάζοντας ιταλικούς νόμους και αψηφώντας μια απόφαση ευρωπαϊκού δικαστηρίου μετέφερε στη Λαμπαδούσα 40 νεαρούς Αφρικανούς, θέτοντας σε κίνδυνο και τη ζωή πέντε Ιταλών λιμενικών. 


Ο Γάλλος πρόεδρος δεν δίστασε μάλιστα να δώσει και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε «αυτούς που σώζουν ζωές» στη Μεσόγειο, δηλ. τους διακινητές παράνομων μεταναστών. Κι αυτό παρότι έγινε γνωστό ότι η «ηρωίδα» Ρακέτε αρκετές μέρες πριν γίνει το περιστατικό στη Λαμπαδούσα και ξεκινήσει η «υπόθεση Ρακέτε-Σαλβίνι» είχε στείλει μηνύματα και στις γαλλικές αρχές της Μασσαλίας να δεχτούν τον ελλιμενισμό του Sea-Watch 3. Οι Γάλλοι απλά δεν της απάντησαν ποτέ, κάτι που τώρα δεν τους εμποδίζει να της απονέμουν μετάλλια.

Μια πράξη που προφανώς πέρα από το γέλιο δίνει στον Σαλβίνι και άλλα επιχειρήματα στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τη χώρα του από τους υποκριτές με το προσωπείο του υπερμοραλιστή που βρίσκονται σε διάφορες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Συμπέρασμα. Από τότε που στην επιβληθείσα εδώ και δεκαετίες κυριαρχία της πολιτικής ορθότητας προστέθηκε και ο υποκριτικός υπερμοραλισμός στο μεταναστευτικό ζήτημα το κύριο θύμα δεν είναι μόνο η πολιτική αλλά και ο ορθός λόγος. Αρκεί να δει κανείς και το διάγραμμα που αναφέρεται στο δημογραφικό των χωρών υποδοχής μεταναστών Γαλλίας-Γερμανίας και της Αφρικής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail