Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Bernie Sanders δεσμεύεται να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων!

Freepen.gr - Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, γερουσιαστής Bernie Sanders δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων,  όπως ανέφερε ο ιστότοπος ειδήσεων Armenpress το Σάββατο.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης στις 26 Ιουλίου στο Λος Άντζελες, ο Bernie Sanders δεσμεύθηκε να αντιμετωπίσει το ζήτημα ως τέτοιο [ως γενοκτονία] κατά τη διάρκεια της ετήσιας προεδρικής ομιλίας στις 24 Απριλίου, σε αντίθεση με τους προηγούμενους προέδρους που απέτυχαν να τηρήσουν την υπόσχεσή τους να το πράξουν.

Όταν ρωτήθηκε: «Θα αντιταχθείτε στην τουρκική κυβέρνηση και θα χρησιμοποιήσετε επισήμως τη λέξη γενοκτονία;» ο γερουσιαστής είπε: «Ναι, νομίζω ότι η συζήτηση [για τη γενοκτονία] έχει τελειώσει».

Ο Sanders είναι επί του παρόντος συν-υποστηρικτής του ψηφίσματος για την Αρμενική Γενοκτονία με επικεφαλής τους γερουσιαστές Bob Menendez και Ted Cruz.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail