Δε θα πάνε κάτω τα φαρμάκια: Κεραυνοβολήθηκαν και κάηκαν 40.000 βαρέλια ουίσκι!

Freepen.gr - Μια αποθήκη Jim Beam έπιασε φωτιά αργά την Τρίτη, με το αλκοόλ να τροφοδοτεί τις φλόγες και 40.000 βαρέλια ουίσκυ να χάνονται, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CNN.

Η αποθήκη βρισκόταν στις Βερσαλλίες του Κεντάκι και έπιασε φωτιά γύρω στις 11:30 το βράδυ της Τρίτης. 40 πυροσβέστες από πέντε κομητείες έσπευσαν στο σημείο ενώ η φωτιά εξαπλώθηκε και σε μια δεύτερη αποθήκη, όπου αργότερα τέθηκε υπό έλεγχο.

Η αρχική αποθήκη έχει καταρρεύσει ενώ περιείχε περίπου 40.000 βαρέλια οινοπνευματωδών ποτών και ο επικεφαλής διαχείρισης έκτακτης ανάγκης του Woodford County, Drew Chandler χαρακτήρισε τις αποθήκες "γιγαντιαίες", περιγράφοντάς τες ως την ίδια περιοχή με ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά ύψους 6 έως 7 επιπέδων.

Οι αρχές πιστεύουν ότι οι κεραυνοί στην περιοχή την Τρίτη θα μπορούσε να είναι η αιτία της πυρκαγιά, η οποία συνέχισε να καίει ακόμη και την Τετάρτη.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail