Πώς γίνεται να πέφτουμε από τα σύννεφα με έναν 27χρονο με πλούσιο παρελθόν;

Καλό παιδί ο 27χρονος από την Κρήτη. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Καλός οικογενειάρχης και ήσυχος άνθρωπος. Όλοι έπεσαν από τα σύννεφα που το παιδί αυτός σμπαράλιασε μια γυναίκα με το αυτοκίνητο γιατί του έκανε "κούκου", της έκοψε το αυτί, τη βίασε συνολικά τρεις φορές και μετά την πέταξε, όπως πχ πετά κανείς τα σκουπίδια στον κάδο.

Του Στρατή Μαζίδη

Κι έφυγε κανονικά...σαν κύριος. Άλλωστε κύριος εθεωρείτο στην τοπική κοινωνία. Α! Και καλό παιδί. Να μην το ξεχνάμε αυτό. Όταν λοιπόν συνελήφθη όλοι έπεσαν από τα σύννεφα. Βέβαια πως γίνεται και διαβάζουμε ότι την είχε πέσει σε μια Λιθουανή, μια Πολωνή και μια Ελληνίδα; 

Ή ότι είχε συλληφθεί πέρυσι για εμπρησμό λέγοντας κατά την ανάκρισή του πως...του άρεσε να ακούει τον ήχο από τις σειρήνες, όπως άρεσε στο Νέρωνα να βλέπει τη Ρώμη να καίγεται. Κι όμως ο άνθρωπος αυτός όπως βλέπετε ενώ είχε συλληφθεί και φαινόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τα λογικά του, ένα χρόνο μετά κυκλοφορούσε ελεύθερος και την έπεφτε όταν του...ανέβαινε η διάθεση.

Παράλληλα συνέχισε να είναι καλός πατέρας και ήσυχο παιδί. Και όταν φυσικά η Πολιτεία αδιαφορεί απέναντι σε καταγγελίες ή αποδεικνύεται υπερβολικά επιεικής σε περιπτώσιες που φωνάζουν πως κάτι δεν πάει καλά, τότε πέφτουμε από τα σύννεφα. Όχι εμείς, ούτε η τοπική κοινωνία αλλά ο κάθε ανυποψίαστος άνθρωπος που πάει βόλτα, χαίρεται μια δραστηριότητα και ο θάνατος τον περιμένει στη γωνία.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail