Καμία αύξηση θητείας δε χρειάζεται όταν ναύτες σερβίρουν 17ωρα σε...Κρητικές βραδιές

Η νέα Επιστολή Καταγγελίας που εστάλη στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος έρχεται να  δείξει ότι πολλές φορές η θητεία στην πράξη ουδεμία σχέση έχει με την πατρίδα και την ασφάλειά της. Ακόμη ένα καλοκαίρι που κληρωτοί διαμαρτύρονται για τις συνθήκες υπό τις οποίες "υπερασπίζονται την πατρίδα" σε ΚΑΑΥ και στρατιωτικές κατασκηνώσεις.

Ακολουθεί απόσπασμα από: diktiospartakos.blogspot.com

17 ώρες δουλειά...

χωρίς κανένα δικαίωμα...

Το Σαββατοκύριακο, στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις του Μαραθώνα είχε Κρητική Βραδιά...
Είχε γλέντι μέχρι πρωίας...

Και τους εκατοντάδες τζαμπατζήδες στρατιωτικούς έπρεπε να εξυπηρετήσουν οι ναύτες!
Για να τρώνε, να πίνουν και να χορεύουν όμως οι Στρατιωτικοί έπρεπε οι ναύτες να είναι στο πόδι από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 το χάραμα.

Βλέπεις το ωράριο εργασιών το καθορίζει το κέφι τους.
Ιδίως στα πόστα και συγκεκριμένα στο ΟΥΖΕΡΙ-ΜΠΑΡ η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς.
Οι ναύτες είναι εξαντλημένοι ενώ ήδη υπάρχουν τραυματισμοί και ασθένειες λόγω των συνθηκών, της πίεσης και της ενταντικοποίησης.

Οι Ναύτες Απαιτούν να φύγουν από τις Κατασκηνώσεις.
[την απαίτηση να φύγουν από τις κατασκηνώσεις δεν έχουν όλοι οι ναύτες. Δεν έχουν τα βύσματα που βρίσκονται στα γραφεία, φτιαγμένοι από τους στρατιωτικούς και πολιτικούς που έγλειψαν και παρακάλεσαν]

Να γίνουν συμβάσεις με Πολιτικό Προσωπικό για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.
Οι ναύτες δίνουν συγχαρητήρια στους συναδέλφους τους που έστειλαν την προηγούμενη επιστολή καταγγελίας και τονίζουν ότι εξαιτίας της το ΓΕΝ παρενέβη, κακώς κείμενα αντιμετωπίστηκαν -όπως το προάριστο που δεν δίνονταν-, ενώ το Πολεμικό Ναυτικό εξασφάλισε τη δωρεάν μετακίνηση των ναυτών!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.