Κούρδισσες αντάρτισσες κατέστρεψαν στρατιωτικό τουρκικό κονβόι κι εξολόθρευσαν 13 στρατιώτες

Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG-BIM) δημοσίευσε μια δήλωση που περιγράφει λεπτομερώς μια δράση από αντάρτες και τις συνεχείς επιθέσεις του τουρκικού στρατού στις χώρες του Κουρδιστάν, αναφέρει το πρακτορείο ANF.

Η δήλωση ανέφερε ότι οι Κούρδισσες αντάρτισες του YJA Star στόχευσαν μια τουρκική στρατιωτική συνοδεία τεθωρακισμένων οχημάτων στο πλαίσιο της εκστρατείας Revolutionary Martyr Bager και Martyr Bager.

Η τουρκική συνοδεία χτυπήθηκε ενώ κατευθυνόταν από το Çelê (Çukurca) στο κέντρο της πόλης του Χακκάρι στις 20:30 στις 21 Ιουλίου.

Ενώ όλα τα οχήματα της συνοδείας δέχονταν έντονα πυρά, ένα τεθωρακισμένο όχημα τύπου Kirpi καταστράφηκε εντελώς και σκοτώθηκαν 13 Τούρκοι στρατιώτες.

Μετά την επίθεση, ο τουρκικός στρατός απέσυρε τα υπολείμματα των οχημάτων και τους νεκρούς στρατιώτες από την περιοχή με την υποστήριξη μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων. Η αντάρτικη μονάδα έφτασε με ασφάλεια στη βάση της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail