12χρονη χάθηκε το 1984 μέσα από το σπίτι και 35 χρόνια μετά βρέθηκαν τα οστά της

Ήταν 20 Δεκεμβρίου όταν η Τζονέλ Μάθιους, 12 ετών χάθηκε, μέσα από το σπίτι της. Ο πατέρας της, Τζιμ, γύρισε το απόγευμα σπίτι, βρήκε την τηλεόραση ανοιχτή και τα παπούτσια της, αλλά πουθενά εκείνη. Υποτίθεται ένας οικογενειακός φίλος την είχε επιστρέψει σπίτι μετά από μια σχολική εκδήλωση.

Από: tribune.gr

Τριάντα πέντε χρόνια μετά, η αστυνομία ακόμα δεν έχει βρει ούτε ίχνος DNA, δεν έχει κάνει καμία σύλληψη και δεν έχει βρει απαντήσεις στο τι της συνέβη.

Την Πέμπτη, η αστυνομία ανακοίνωσε πως ομάδα ανασκαφής εντόπισε ανθρώπινα οστά σε άγονη περιοχή. Ήταν της Τζονέλ. Η υπόθεση, όμως, παραμένει ανοιχτή.

Η αστυνομία δήλωσε στα τοπικά μέσα πως αντιμετωπίζουν το θάνατό της, ως δολοφονία.

Η Τζονέλ εξαφανίστηκε σε μια περίοδο αυξανόμενης εθνικής ανησυχίας για τις απαγωγές. Μέχρι και ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρήγκαν, ζήτησε δημόσια βοήθεια και παρακάλεσε όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει κάποιο στοιχείο να βγει να μιλήσει.

Το 1994, μετά από μια δεκαετία ματαιότητας, η οικογένεια Μάθιους δήλωσε την κόρη τους νεκρή και της έκαναν μάλιστα και κηδεία.

Μπορεί τα οστά της να βρέθηκαν, αλλά σε αυτά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το πως βρέθηκαν εκεί, πως και γιατί εξαφανίστηκε από το σπίτι της στις 20 Δεκεμβρίου ενώ δεν υπάρχουν ούτε ύποπτοι.

Η οικογένεια εξακολουθεί να περιμένει δικαιοσύνη ενώ η αστυνομία θεωρεί ακόμα την υπόθεση ανοιχτή.

«Είμαστε ευγνώμονες που βρέθηκαν έστω τα οστά της μετά από 35 χρόνια», δήλωσε η μητέρα της Τζένιφερ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail