Συναγερμός στο Αιγαίο: Αποφασισμένο να στείλει το YAVUZ στον πάτο της θάλασσας το Πολεμικό Ναυτικό αν προκαλέσει (Real)

Freepen.gr - Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης Real News το οποίο σημειώνει ότι υπάρχει "πολεμικός συναγερμός για το Γιαβούζ" και συνεχίζει λέγοντας πως η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι αποφασισμένη να το βυθίσει αν πλεύσει σε ελληνικά ύδατα.

Αξίζει να σημειωθεί προς τούτο η αναφορά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στο CNN.gr ερωτηθείς σε ενδεχόμενο πρόκλησης στο Καστελόριζο ότι «Δεν θα φτάσουν ως εκεί γιατί θα τους αποτρέψουμε. Η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα που έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα», συμπληρώνοντας πως οι οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έχουν σχέδια.

Τέλος να υπογραμμισθεί ότι η Real News αρκετές φορές έχει περάσει προς τα έξω αποκαλύψεις και ειδήσεις μέσα από τον κυβερνητικό πυρήνα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail