Ερντογάν: Ο Τραμπ μου είπε ότι δε θα υπάρξουν κυρώσεις για τους S-400!

AA
Freepen.gr - Δυτικές χώρες που διδάσκουν άλλους για τα ανθρώπινα δικαιώματα απέτυχαν στη βασική εξέταση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Σάββατο στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 στην Ιαπωνία, αναφερόμενος στην παγκόσμια αντίδραση στη συριακή προσφυγική κρίση.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενες κυρώσεις λόγω της επικείμενης παράδοσης των S-400 με τις Η.Π.Α., ο Ερντογάν δήλωσε ότι άκουσε από τον Τραμπ ότι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις από τις ΗΠΑ για τη συμφωνία.

"Επίσης, δεν πιστεύω ότι θα ήταν σκόπιμο δύο στρατηγικοί εταίροι να επιβάλουν τέτοια μέτρα ο ένας εναντίον του άλλου", πρόσθεσε.

Ο Ερντογάν δήλωσε ακόμη ότι η Τουρκία ανέμενε την παράδοση των αεροσκαφών F-35 από τις Η.Π.Α., παρά τη διαφωνία σχετικά με τη συμφωνία S-400, τα οποία θα παραδοθούν κατά το πρώτο εξάμηνο του Ιουλίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail