Οι Τούρκοι προετοιμάζονται για ένταση στη Μεσόγειο…αλλά & σε μεγάλες απώλειες «KURTARAN-2019»

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ,αλλά και η ακτοφυλακή προετοιμάζονται για περίοδο μεγάλης Έντασης  στην Ανατολική Μεσόγειο…Αλλά και στην αντιμετώπιση  «ατυχήματος» σε Υποβρύχιο  και μεγάλες Απώλειες.

Από: veteranos.gr

KURTARAN-2019»  Η Τουρκία διεξήγαγε Μεγάλη  Άσκηση  SAR μεταξύ 27-31 Μαΐου 2019 στη περιοχή της Μαρμαρίδος, Ναύσταθμος ΑKΣΑΖ
Σκοπός της άσκησης,  ήταν υπό τις πιο ρεαλιστικές συνθήκες, με την υποστήριξη των υποβρυχίων μονάδων αναζήτησης και διάσωσης, είναι η διεξαγωγή της εκπαίδευσης για την αναζήτηση και διάσωση προσωπικού του υποβρυχίου!

Μπορεί να μην δώσαμε την δέουσα προσοχή στην Τουρκική Άσκηση μιας και πρόκειται για άσκηση «SAR» αλλά το μέγεθος της Ασκήσεως και οι Δυνάμεις που πήραν μέρος ,πρέπει να μας προβληματίσει.

 
Το ότι η Τουρκία δοκίμασε σε ρεαλιστικές συνθήκες και τα Πολεμικά της Σκάφη διάσωσης «Τουρκικής κατασκευής» και αυτό είναι ένα ακόμη καμπανάκι για τα Ελληνικά Γενικά Επιτελεία.

Ελπίζουμε να πήραν τα μηνύματα και να έβγαλαν τα Σωστά Συμπεράσματα τους ώστε να αντιδράσουν σωστά.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.