Ας πούμε ότι πάσχεις από το ίδιο hangover με τον φιλελεύθερο κομμουνιστή Βαρουφάκη

Ας πούμε ότι πάσχεις από το ίδιο hangover με τον φιλελεύθερο κομμουνιστή Βαρουφάκη, μνημονιακό μόνο κατά 70%.

Ανδρέας Σταλίδης

Έχει δηλαδή κολλήσει για σένα ο χρόνος στο 2015. Τα 9 στα 10 πράγματα που λες είναι για το 2015. Η κατάσταση μέθης αυτή δεν σ' αφήνει να αποδεχτείς ότι το κεντρικό σκεπτικό σου πως αν η Ελλάδα σταματούσε να πληρώνει τις δόσεις της, θα συνετάραζε τόσο πολύ τους Ευρωπαίους που θα μας έλυναν όλα τα προβλήματα, αποδείχθηκε λάθος. Οι Ευρωπαίοι ήταν προετοιμασμένοι τελικά να αποδεχτούν το κόστος και να μας εκδιώξουν. Ζεις λοιπόν σ' αυτόν τον κόσμο ακόμα και δεν δέχεσαι την κίνηση του χρόνου. Έτσι, σε αφήνουμε ήσυχο και δεν σου προσφέρουμε ούτε καφέ.

Πρέπει όμως σήμερα να υπερασπιστείς και τα καινούργια που λέει το ίνδαλμά σου.

Για παράδειγμα ότι τα Συλλαλητήρια ήταν συλλαλητήρια "της υστερίας και του μίσους"!!

Ότι από το διάσημα δεν φαίνονται τα σύνορα (και "είναι η γη μια ζωγραφιά" - αχ τι καλά!)

Ότι οι υδρογονάνθρακες πρέπει να μείνουν για πάντα στα έγκατα της γης.

Ότι αν κάνεις συμφωνία με την Κύπρο και το Ισραήλ και αφήσεις έξω την Τουρκία (έξω από κοιτάσματα που ΔΕΝ είναι δικά της), αυτό δεν είναι σωστό(!) και διευκολύνει τον Ερντογάν να εμφανίζει την Ελλάδα ως εχθρό.

(Σημειωτέον ότι όλα αυτά είναι ακριβώς οι θέσεις της Τουρκίας και πιο ακραίες εκφράσεις από όσα έχει ήδη πει ο Κοτζιάς και ο Κατρούγκαλος).

Πώς θα το κάνεις;

Το αντέχεις;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail