Πεντάγωνο: Και η Ελλάδα πιθανός πελάτης για να αποκτήσει F-35!

Freepen.gr - Ο αντιναύαρχος Mathias Winter, επικεφαλής του γραφείου F-35 του Πενταγώνου, κατέθεσε στο Κογκρέσο ότι «μελλοντικοί πελάτες ξένων στρατιωτικών πωλήσεων στο μέλλον περιλαμβάνουν τη Σιγκαπούρη, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Ισπανία και την Πολωνία» αναφέρει το reuters.com.

Οι πωλήσεις όπως αυτές της F-35 θεωρούνται συμφωνίες μεταξύ κυβερνήσεων, όπου το Πεντάγωνο ενεργεί ως ενδιάμεσος φορέας μεταξύ του εργολάβου της άμυνας και της ξένης κυβέρνησης.

Άλλοι σύμμαχοι των Ηνωμένων Πολιτειών παρακολουθούν επίσης την πορεία της αγοράς του F-35 όπως η Φινλανδία, η Ελβετία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σημειώνεται στο δημοσίευμα πως η τιμή του F-35A μπορεί να κατέβει στα 80 εκ. δολ. έκαστο σε περιπτώσεις μεγάλων παραγγελιών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail