Γερμανικά Eurofighters συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον αέρα και συνετρίβησαν

Freepen.gr - Δύο πολεμικά αεροσκάφη της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας συγκρούστηκαν στον αέρα πάνω από την μικρή πόλη Malchow, που βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά από το Schwerin.

"Τα Eurofighters συγκρούστηκαν στον αέρα και στη συνέχεια συνετρίβησαν", ανέφερε ένας εκπρόσωπος της στρατιωτικής υπηρεσίας στο περιοδικό Der Spiegel. Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, ένα από τα αεροπλάνα συνετρίβη σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Jabel, ενώ το άλλο έπεσε 10 χλμ. νότια από το χωριό Nossentiner Huette.

Τα συντρίμμια των κατεστραμμένων αεροσκαφών έχουν πέσει σε ένα κοντινό δάσος, όπου προκλήθηκε πυρκαγιά. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν τοπικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα δείχνει μαύρους καπνούς στα σημεία της συντριβής.

Τα δύο αεροσκάφη πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική πτήση. Οι πιλότοι κατάφεραν να εγκαταλείψουν τα αεροσκάφη και ήδη ο ένας έχει βρεθεί ενώ όπως αναφέρει το Reuters ο δεύτερος πιλότος βρέθηκε νεκρός.

Στην άσκηση μετείχε και τρίτο αεροσκάφος το οποίο κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση.


Τα συντρίμμια:



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail