Κορυφαία αμερικανική βιομηχανία αεροδιαστημικής τα μαζεύει και φεύγει από την Τουρκία

Freepen.gr - Η αμερικανική βιομηχανία αεροδιαστημικής Pratt & Whitney σταματά τη δραστηριότητά της στην Τουρκία αναφέροντας προβλήματα στην ποιότητα παραγωγής, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας airporthaber.com.

Η απόφαση έρχεται εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων στην περιοχή του Τουρκικού Κέντρου Μηχανών (TEC), ανέφερε το άρθρο. Η TEC, μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της Pratt & Whitney και της Turkish Technic, που αποτελεί το κέντρο συντήρησης και επισκευής της Turkish Airlines, ιδρύθηκε το 2009 και απασχολεί περίπου 250 υπαλλήλους στο κέντρο της στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen στην Κωνσταντινούπολη.

Η αμερικανική εταιρεία είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη διασφάλιση της ποιότητας της TEC εδώ και αρκετό καιρό, ανέφερε η ιστοσελίδα.

Οι δυνατότητες επισκευής της TEC περιλαμβάνουν ένα σύστημα τεχνολογίας πληροφορικής ενισχυμένο με μεθοδολογία για τις πρακτικές γενικής επισκευής κινητήρων που παρέχουν μεταξύ άλλων υπηρεσίες στους αερομεταφορείς στην Τουρκία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail