Χαζή απορία αλλά ο Κώστας Καραμανλής θα είναι πάλι υποψήφιος βουλευτής;

Συνέβη σήμερα να διαβάσω μια είδηση που αφορά τον Κώστα Καραμανλή. Συνήθως τα δημοσιεύματα που αφορούν τον πρώην πρωθυπουργό είναι τριών ειδών, το αν θα μιλήσει, οι απόψεις του μέσω κύκλων και οι εξορμήσεις του πότε σε ταβέρνες, πότε στη φύση.

Του Στρατή Μαζίδη

Αυτή τη φορά ήταν το γεγονός ότι έκανε ράφτινγκ. Ένας άνθρωπος δίχως σκοτούρες που εδώ και δέκα χρόνια απολαμβάνει τις χαρές της ζωής κι ίσως ακόμη περισσότερο πως υπάρχει κόσμος που πίνει νερό στο όνομά του.

Βασικά ο Κώστας Καραμανλής είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ντρέπεται. Δεν ντρέπεται που τα έκανε θάλασσα όσο κυβερνούσε, δεν ντρέπεται που εγκατέλειψε το πλοίο, δεν ντρέπεται που συνέχισε να ζει άνετα σε βάρος μας, δεν ντρέπεται που άνοιξε το στόμα του απλά για να μας πει να ρίξουμε "ναι" στο δημοψήφισμα, δεν ντρέπεται να καταλαμβάνει μια έδρα στο κοινοβούλιο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της βουλής και διαβάστε το κοινοβουλευτικό του...έργο από το 2009 ως σήμερα. Θα εκπλαγείτε. Κι ελάτε μετά να αναρωτηθούμε όλοι μαζί παρέα. Ο Κώστας Καραμανλής θα είναι πάλι υποψήφιος βουλευτής;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail