Τραμπ: Αν άκουγα συνέχεια τον Μπόλτον, θα πολεμούσαμε με όλο τον κόσμο!

Freepen.gr - Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ο κορυφαίος σύμβουλός του εξωτερικής πολιτικής του θέλει να εμπλέξει τις ΗΠΑ σε πολλές διεθνείς συγκρούσεις. Ωστόσο ο Αμερικανός πρόεδρος επιμένει ότι διατηρεί τον τελευταίο λόγο για το αν θα πρέπει να πετάξουν αμερικανικοί πυραύλοι στο Ιράν.

Σε μια συνέντευξη στο Meet the Press, που μεταδόθηκε την Κυριακή, ο οικοδεσπότης Τσακ Τοντ ρώτησε τον Τραμπ αν "εξωθήθηκε σε στρατιωτική δράση ενάντια στο Ιράν" από τους συμβούλους του - υποδεικνύοντας πιθανώς τις επιθετικές δηλώσεις του Εθνικού Συμβούλου Ασφαλείας, Τζον Μπόλτον.



"Έχω δύο ομάδες ανθρώπων. Έχω περιστέρια και έχω γεράκια", απήντησε ο Τραμπ. "Ο Τζον Μπόλτον είναι απολύτως γεράκι. Αν εξαρτιόταν από αυτόν, θα έπαιρνε ολόκληρο τον κόσμο σε μια στιγμή, εντάξει;".

Ωστόσο διασκέδασε αμέσως τις ανησυχίες για την επιρροή του Μπόλτον, ο οποίος υπηρέτησε επίσης στο Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια των διοικήσεων του Ρόναλντ Ρέιγκαν και του Τζορτζ Μπους.

"Αυτό δεν πειράζει γιατί θέλω και τις δύο πλευρές", δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος άδειασε τον Μπόλτον αφού είπε μεν ότι κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά διαφωνεί σε μεγάλο βαθμό μαζί του σε ό,τι αφορά τη Μέση Ανατολή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail