ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ; Σα να πρέπει να επιλέξεις ποια πόρτα θες να σε πάει στην κόλαση

Free-Photos / pixabay
Πάντως η επιλογή ανάμεσα σε αυτούς που λένε ότι δεν υπήρξε φτώχεια κι ούτε αυτοκτονίες επί των ημερών τους και ήταν όλα ψεύτικα και έχουν σχέδιο να δώσουν λεφτά στους πλούσιους για να δημιουργήσουν καλοπληρωμένες δουλειές για το πόπολο και σε αυτούς που δεν έσχισαν το μνημόνιο με ένα νόμο αλλά το εφάρμοσαν και θεωρούν ότι έφεραν την ευημερία είναι κάτι σαν να πρέπει να επιλέξεις ποια πόρτα θες να σε πάει στην κόλαση.

Τη θέση στα εθνικά δεν την σχολιάζω καθόλου και οι δύο εθνομηδενιστες είναι. Το δείχνει η ιστορία. Πάντως είμαστε τυχερός λαός. Βενεζουέλα δε θα γίνουμε πάντως, αλλά σε Μπαγκλαντές οδηγούν και οι δύο πόρτες αφού και δημόσια περιουσία πουλήθηκε επί πρώτης φοράς αριστεράς και δικαιώματα χάθηκαν. Μόνο η ταχύτητα διαφέρει.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail