Βαρουφάκης: οι υδρογονάνθρακες να μείνουν παντοτινά στα έγκατα της γης

12019 / pixabay
Freepen.gr - Κατά της εκμετάλλευσης των ορυκτών καυσίμων είναι το ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη υποστηρίζοντας πως είναι το μόνο ελληνικό κόμμα που τολμά να πει "ΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ είναι το ΜέΡΑ25". Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Είναι θλιβερό αλλά αναμενόμενο οι εντεινόμενες επιθέσεις προς το ΜέΡΑ25 και το Γιάνη Βαρουφάκη να γίνονται στη βάση τερατωδών ανακριβειών και δημιουργικού γκεμπελισμού.

α) Το ΜέΡΑ25 υπερασπίζει και θα υπερασπίζεται με πάθος κάθε κυριαρχικό δικαίωμά μας που εκπορεύεται από το Διεθνές Δίκαιο.

β) Οι θέσεις του ΜέΡΑ25 , ψηφισμένες απ’ όλα τα μέλη του και αναρτημένες δημόσια στο mera25.gr δεν επιδέχονται ούτε παρανάγνωση ούτε διαστρέβλωση.

Εν συντομία, για το επίμαχο θέμα :

Η ανεύθυνη πολιτική της συνεκμετάλλευσης ορυκτών καυσίμων στην ανατολική Μεσόγειο και το Ισραήλ του στυγνού Νετανιάχου είναι τεράστιο δώρο στον Ερντογάν. Όλες οι εξορύξεις είναι πλήγμα στον πλανήτη. Καμία πραγματική ανάπτυξη δεν θα βασίζεται πλέον στα ορυκτά καύσιμα. Το μόνο ελληνικό κόμμα που τολμά να πεί ΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ είναι το ΜέΡΑ25.

Τιμή μας το μένος των εκπροσώπων της ολιγαρχίας που τρέχουν τα σάλια τους με την ιδέα των εξορύξεων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail