Η αλληλεγγύη των Ευρωπαίων εξαντλείται στην αφαίμαξη και την υποδούλωση της χώρας μας

Όπως έχει αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας, η παράγραφος 7 του άρθρου 42 ( πρώην άρθρο 17) της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Σύνταγμα δηλ. της ΕΕ ορίζει ότι, «σε περίπτωση κατά την οποία κράτος μέλος δεχθεί ένοπλη επίθεση στο έδαφός του, τα άλλα κράτη μέλη οφείλουν να του παράσχουν βοήθεια και συνδρομή με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών».

Από: odosdrachmis.gr

Με το άρθρο αυτό είναι ξεκάθαρο ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι υποχρεωμένη να υποστηρίξει την Ελλάδα σε περίπτωση επίθεσης από άλλη χώρα. Η ΕΕ με τις όχι ξεκάθαρες φραστικές και μόνο παρεμβάσεις της απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας και όχι με ουσιαστική αμυντική υποστήριξη,παραβιάζει την ίδια την ιδρυτική της συνθήκης, με άλλα λόγια το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.Την ίδια στιγμή και οι ΗΠΑ σφυρίζει αδιάφορα απέναντι στον θαλάσσιο Αττίλα της Τουρκίας.

Οι Μενουμε-Ευρωπαιάκηδες θα πρέπει να έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους τώρα που η Τουρκία έχει εισβάλλει κανονικότητα σε Κυπριακό θαλάσσιο χώρο και η ΕΕ “ποιεί την νήσσαν” εκδίδοντας απλώς φραστικές αποδοκιμασίες και απειλές για κυρώσεις στο μέλλον.

Έχουμε μάθει πλέον που τις γράφει τις φραστικές καταδίκες η Τουρκία. Στα παλαιά της υποδήματα. Η χώρα τρομοκράτης της Ανατολικής Μεσογείου καταλαβαίνει μόνο από πράξεις. Και δεν είδαμε κανένα πλοίο ή αεροπλάνο της “οικογένειάς” μας της Ευρώπης να έρχεται κατά εδώ μεριά.

Η αλληλεγγύη των Ευρωπαίων εξαντλείται προφανώς στο πεδίο της αφαίμαξης και της υποδούλωσης της χώρας μας και τίποτα παραπάνω.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.