Τραμπ: Ένας πόλεμος με το Ιράν δε θα κρατούσε πολύ (αλλά δεν είπε τους σωστούς λόγους)

Freepen.gr - Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καυχήθηκε ότι μια στρατιωτική αντιπαράθεση με το Ιράν θα είναι μια γρήγορη υπόθεση, συμπληρώνοντας επίσης ότι αυτό δεν είναι κάτι που επιθυμεί.

Ο Τραμπ μίλησε για τη δυνατότητα εισβολής στο Ιράν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fox Business News την Τετάρτη. «Ελπίζω να μην το κάνουμε, αλλά είμαστε σε πολύ ισχυρή θέση αν συμβεί κάτι», ανέφερε.

Φυσικά ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δίκιο. Ένας ενδεχόμενος πόλεμος με το Ιράν (αν ποτέ ξεσπάσει) δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ. Όχι όμως λόγω της ισχύος αλλά της εκτόξευσης των τιμών των καυσίμων και του ξεσπάσματος της οργής του Ιράν στις γειτονικές χώρες όπου διαθέτει πιστές σε αυτό εξοπλισμένες ομάδες, ικανές να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail