Χαμός στον αέρα! Γ. Τσίπρας: Ποιον συγγενή διορίσαμε; Ν. Δένδιας: Εσείς δεν είστε εξάδελφος του πρωθυπουργού;

Έντονο επεισόδιο είχαν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης στο STAR και στην εκπομπή της Ελένης Τσαγκά, ο εξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα και υποψήφιος στην περιφέρεια Δυτικής Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας και ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Ο Γιώργος Τσίπρας αρνήθηκε τα περί διορισμών και μετατάξεων με το Νίκο Δένδια να ανταπαντά:

«Στην πραγματικότητα δεν έχετε αφήσει κανένα συγγενικό σας πρόσωπο αδιόριστο» και τον κ. Τσίπρα να τον προκαλεί να δώσει ονόματα.

«Εσείς ο ίδιος κύριε Τσίπρα. Δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού;» ρώτησε ο Νίκος Δένδιας. «Τι είναι αυτά που λέτε; Είστε πολιτικό στέλεχος κύριε Δένδια, δεν ντρέπεστε, τι είναι αυτά που λέτε;», αντέδρασε ο Γιώργος Τσίπρας, προσθέτοντας ότι είναι πολιτικό στέλεχος από την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε, με τον κ. Δένδια να ρωτά τον κ. Τσίπρα πότε εξελέγη και τον δεύτερο να υποστηρίζει ότι υπάρχει ασυμβίβαστο στο γενικό γραμματέα και το βουλευτή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail