Η σιωπή του Καραμανλή είναι πραγματικά χρυσός: Πόσο μας στοίχισε αυτά τα δέκα χρόνια

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής αποφάσισε μετά από δέκα χρόνια να ξαναμιλήσει. Η αλήθεια είναι ότι αν κουράστηκε στα 5 1/2 χρόνια που κυβέρνησε, τα 10 χρόνια ξεκούρασης με εξορμήσεις σε καφενεία, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία ανά την επικράτεια, λογικά θα τον ξεκούρασαν. Βέβαια ποτέ δεν καταλάβαμε τι έκανε και κουράστηκε σε πρώτη φάση.

Του Στρατή Μαζίδη

Το πρόβλημα είναι ότι όσα χρόνια ξεκουραζόταν και...γέμιζε μπαταρίες ώστε να επανέλθει ως εθνικό κεφάλαιο για τον τόπο και πιθανότατα ως "καταλληλότερος πρόεδρος της δημοκρατίας" εμείς τον πληρώναμε πλουσιοπάροχα.

Όπως διαβάζουμε σε άρθρο του iefimerida.gr το Φεβρουάριο του 2018, ένας βουλευτής μας στοιχίζει συνολικά 7.000,00 ευρώ το μήνα.

Αυτά τα σχεδόν δέκα χρόνια ο Κώστας Καραμανλής μας στοίχισε (7.000,00*12)*10 = 840.000,00 ευρώ.

Δεν είναι και άσχημα. Αν τα εισπράττεις, διότι αν ανήκεις σε αυτούς που τα πληρώνουν, δεν είναι απλά άσχημα, είναι τραγικά. Και ο Καραμανλής που...πάντα μας έλεγε την αλήθεια, έφυγε μεν από την κυβέρνηση αφού τα έκανε θάλασσα, αλλά όχι κι από τη Βουλή.

Ας το σκεφτεί καλά πάντως ο Κυριάκος. Δεν ξέρω πόσο καλό του κάνει. Μια φορά πάντως αποδεικνύεται πως η σιωπή είναι χρυσός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail