Πρωθυπουργός ψευδοκράτους: Θα κάνουμε την Αμμόχωστο "Λας Βέγκας" και πάμε για διχοτόμηση. Θα ζούμε δίπλα-δίπλα!

Freepen.gr - Ο πρωθυπουργός του ψευδοκράτους, Ερσίν Τάταρ μίλησε στο DHA για τα βήματα προς την κατεύθυνση του ανοίγματος των Βαρωσίων στην Αμμόχωστο λέγοντας πως η πόλη φάντασμα, θα γίνει ξανά Λας Βέγκας! Ο Τάταρ αναφέρθηκε μάλιστα στις διασημότητες που επισκέπτονταν την περιοχή κατά το παρελθόν όπως η Μέριλιν Μονρόε, η Σοφία Λόρεν, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον κ.α.

Ο Τάταρ δήλωσε πως η Κύπρος είναι ένα παγκόσμιο brank, θα γίνει ακόμη πιο όμορφη ενώ η ΤΔΒΚ (ψευδοκράτος) ένα εμπορικό σήμα.

Ο τουρκοκύπριος πρωθυπουργός δήλωσε ευτυχής για την "τόσο σημαντική εξέλιξη" και αναμένει έκρηξη της τουριστικής κίνησης μέσω του νέου αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ερσίν Τάταρ δήλωσε ότι μετά από αυτό το στάδιο δεν θα υπάρχει καμία ομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο:

"Στέλνουμε ένα μήνυμα στον κόσμο.Υπάρχουν δύο ξεχωριστοί λαοί και κράτη στο νησί. Μετά από αυτό το διάστημα, δε θα υπάρχει καμία ομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο. Η ΤΔΒΚ θα συνεχίσει το δρόμο της. Κάναμ την επιλογή μας και είναι η Τουρκία που είναι εγγυήτρια".

Και κατέληξε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας:

"Ας μάθουμε πώς να ζούμε δίπλα-δίπλα, δεν θα υπάρξει ομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο"
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail