Συνεχίζονται οι σφαλιάρες: Ινδικές ιστοσελίδες βαπτίζουν τα Σκόπια "πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου"

"Γενέτειρα" του Μεγάλου Αλεξάνδρου βάφτισαν τα Σκόπια αρκετές Ινδικές Ιστοσελίδες τις τελευταίες ημέρες. Όπως αποκαλύπτει το History of Macedonia, αφορμή στάθηκε η Ινδική Ιστορική σειρά "Porus" (https://www.imdb.com/title/tt7690392/?ref_=fn_al_tt_1) και η διαφαινόμενη προβολή της στην γειτονική χώρα.

Πιθανότατα κάποιοι Σκοπιανοί έβαλαν το χεράκι τους και σε αρκετά Ινδικές - και όχι μόνο - Ιστοσελίδες αναφέρθηκε ότι η σειρά θα αναμεταδοθεί στην "πατρίδα του Μεγάλου Αλεξανδρου". Παράλληλα σε αρκετές περιπτώσεις αποκαλούν "Μακεδόνες" τους Σλάβους των Σκοπίων αφήνοντας να εννοηθούν πως πρόκειται για...απογόνους του.

Ενδεικτικά δείτε εδώ:

https://www.indiantelevision.com/…/porus-enters-the-land-of…

http://www.animationxpress.com/…/porus-enters-the-land-of-a…

Εδώ είναι και η σελίδα του Υπεύθυνου Παραγωγής της Ινδικής σειράς. Του έχουμε ήδη αφήσει σχετικό σχόλιο απαιτώντας να επανορθώσει για τα αίσχη και ψεύδη που έχουν γεμίσει τις Ειδησεογραφικές Ιστοσελίδες της χώρας του.

https://www.facebook.com/sktorigins/posts/376860929845344

Γεμίστε την σελίδα του με σχόλια απαιτώντας να επανορθώσει. Κανείς άλλος δεν θα το κάνει για εσάς αν οι ίδιοι δεν ενδιαφερθείτε.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail