Αυτοί που θέλουν να κόψουν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα γιατί δεν ξεκινούν από τα βουλευτικά

nastya_gepp / pixabay
Σε ο, τι αφορά τα επιδόματα αφού υπάρχει αυτή η συζήτηση από καποιους πού θεωρούν ότι εμποδίζουν την ανάπτυξη (αν και σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες υπάρχουν επιδόματα) να κοπούν αλλά με έναν όρο.

Μελίνα Κονταξή

Να κοπούν και τα βουλευτικά επιδόματα. Νομίζω ότι οι εθνοπατέρες και οι εθνομητερες μας μπορούν όσο είναι βουλευτές να παίρνουν τον αντίστοιχο μισθό που θα έπαιρναν αν ασκούσαν το επάγγελμα τους στον ιδιωτικό η στο δημόσιο τομέα.

Όσον αφορά τα συνταξιοδοτικά τους, η μόνη σύνταξη που θα μπορούν να παίρνουν να είναι αυτή του επαγγελματικού ταμείου τους. Για οτιδήποτε έκτακτο θα πρέπει να το αποδεικνύουν μέσω παραστατικών ότι πρέπει να γίνει.

Για το συμφέρον της χώρας οποίος δεν έχει επάγγελμα δεν είναι άξιος να αποφασίζει για τους άλλους. Επάγγελμα βουλευτής δε θα έπρεπε να υπάρχει. Απλά είναι τα πράγματα, την κρίση την πλήρωσαν όλοι: άνεργοι, εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι. Αυτοί νομοθετούν για τους άλλους, ψηφίζουν με ελαφρά τη καρδιά χωρίς συνέπειες για τους ίδιους.

Επίσης οποίος βουλευτής και υπουργός παίρνει λεφτά άμεσα ή έμμεσα από ιδιωτική εταιρεία θα πρέπει να πηγαίνει σπίτι του. Τι θα ψήφιζαν άραγε οι αντιπρόσωποι μας αν υπήρχαν συνέπειες και για τους ίδιους;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail