Απεγνωσμένες κινήσεις που πιστοποιούν την ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ οι παροχές και οι μετατάξεις της τελευταίας στιγμής

Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήττα του ΣΥΡΙΖΑ με έως 13 μονάδες με την ΝΔ στο 37% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 24% όπερ σημαίνει αυτοδυναμία της ΝΔ με 154 έδρες.

Αναδημοσίευση από: bankingnews.gr

Κινήσεις που πιστοποιούν την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφονται το έσχατο διάστημα σε κυβέρνηση και Βουλή.

Η κυβέρνηση Τσίπρα ακολουθώντας παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις και στρατηγικές που είχαν εφαρμόσει στο παρελθόν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ…προβαίνει σε παροχές, βολεύει ημετέρους και ρυθμίζει ανοικτά θέματα…λίγο πριν τις εκλογές στις 7 Ιουλίου.

Η παρελθούσα εμπειρία διδάσκει ότι μια κυβέρνηση που βλέπει την ήττα, υιοθετεί σπασμωδικές κινήσεις, προβαίνει σε παροχές για να ξεγελάσει ψηφοφόρους, μεθοδεύει μετατάξεις στελεχών σε δημόσιες υπηρεσίες και στην Βουλή κατά τρόπο απαράδεκτο.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας έχουν επιλέξει πρακτικές τις οποίες στηλίτευσαν και αποδεικνύεται πόσο η αριστερά αλλοτριώθηκε ερχόμενη στην εξουσία.

Οι έσχατες κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι που κυβέρνησαν έως σήμερα σχεδόν 4 χρόνια είναι σε καθεστώς απόδρασης, αντιλαμβάνονται την πολιτική και εκλογική ήττα και θυμήθηκαν…τις απαράδεκτες πρακτικές των πρώτων διδαξάντων δηλαδή των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Οι ρουσφετολογικές προσλήψεις, οι παροχές που δεν έχουν νόημα, οι ευνοϊκές φορολογικές ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής είναι απεγνωσμένες κινήσεις για να αποτραπεί η εκλογική συντριβή.

Δυστυχώς ούτε ο Τσίπρας δεν ξέφυγε από την άρρωστη πεπατημένη των παλαιών κυβερνήσεων.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι το πολιτικό σύστημα δεν έχει εξυγιανθεί και βελτιωθεί, αντιμετωπίζει το μέλλον με παραδοχές και μεθόδους του σκοτεινού παρελθόντος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης δείχνει ότι στην προσπάθεια του να αποτρέψει την εκλογική καταστροφή κινείται ανέντιμα, καιροσκοπικά που προσβάλουν το πολιτικό σύστημα και πιστοποιούν ότι η εξουσία αλλοτριώνει τους πάντες.

Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήττα του ΣΥΡΙΖΑ με έως 13 μονάδες με την ΝΔ στο 37% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 24% όπερ σημαίνει αυτοδυναμία της ΝΔ με 154 έδρες.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.