Τα αντιτορπιλικά πήγαιναν για σύγκρουση αλλά το πλήρωμα των Ρώσων έκανε ηλιοθεραπεία!

Freepen.gr - Πριν δύο ημέρες το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α. ανέφερε ότι ένα ρωσικό αντιτορπιλικό, το Admiral Vinogradov (DD 572) έκανε μια μη ασφαλή και αντιεπαγγελματική προσέγγιση κατά του πολεμικού USS Chancellorsville (CG-62) στη Θάλασσα των Φιλιππίνων, στις 7 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη δήλωση, το περιστατικό συνέβη στη Θάλασσα των Φιλιππίνων. "Ενώ έπλεε στη Θάλασσα των Φιλιππίνων, ένα ρωσικό καταδρομικό (UDALOY I DD 572) έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εναντίον του πολεμικού πλοίου USS Chancellorsville (CG-62), κλείνοντας τη μεταξύ τους απόσταση σε περίπου 50-100 πόδια, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του πληρώματος κα ιτου πλοίου".

Επίσης, το υλικό που δημοσίευσε το αμερικανικό ναυτικό δείχνει ότι οι Ρώσοι ναυτικοί δεν ανησυχούσαν πολύ κατά τη διάρκεια του συμβάντος καθώς μέλη του πληρώματος του Admiral Vinogradov απολάμβανε τον ήλιο στο ελικοδρόμιο του πλοίου.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail