Οι δημοσκοπήσεις για την Κωνσταντινούπολη τρελαίνουν τον Ερντογάν: Δε θα την παραδώσουμε στους Ελληνες!

Freepen.gr - Το διαγραφόμενο στραπάτσο στην Κωνσταντινούπολη στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές φαίνεται ότι τρελαίνει τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος σε ομιλία του στην περιοχή  Σαντζάκ δήλωσε πως «δεν θα παραδώσουμε την Κωνσταντινούπολή μας σε αυτούς τους ψεύτες», λέγοντας ότι οι «κατακτήσεις της καρδιάς μας ξεκίνησαν το 1453».

«Ποιοι χάρηκαν πιο πολύ από τις εκλογές της 31ης Μαρτίου; Ήταν οι Ελληνες. Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων για τον "Έλληνα που κατέκτησε την Πόλη"; Θα το αλλάξουμε αυτό την Κυριακή; Αν γίνει αυτό, τότε δεν μας σταματάει τίποτα. Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε πολύ. Πρώτα ο Αλλάχ, θα τα ανατρέψουμε αυτά» ανέφερε ο Ερντογάν, ο οποίος είναι απόγονος εξισλαμισμένων Ελλήνων από την πλευρά του πατέρα του και το γνωρίζει.


Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης της Τουρκίας για το δήμο της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου προηγείται με βάση την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Konda με 8,1%. Συγκεκριμένα στην έρευνα που έλαβε χώρα το διάστημα 15-16 Ιουνίου με τη συμμετοχή 3.988 ατόμων, ο Ιμάμογλου προηγείται με 49%, έναντι 40,9% του Γιλντιρίμ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail