Με παρέμβαση των Ρώσων απετράπη σύρραξη Σύριων και Τούρκων στο μέτωπο της Χάμα

Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός παρενέβη γρήγορα για να αποτρέψει μια αντιπαράθεση μεταξύ των Συριακών και τουρκικών δυνάμεων το Σάββατο. Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) ανταπέδωσε τα πύρα που δέχθηκε από τρομοκράτες εναντίον θέσεών του, πλήττοντας στόχους στη βορειοδυτική Hama στην περιοχή Sheir Magher όπου βρίσκεται τουρκικό παρατηρητήριο.

Μετά την επίθεση του Συριακού Στρατού, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις παρενέβησαν γρήγορα για να αποτρέψουν περαιτέρω εχθροπραξίες, ανέφερε μια πηγή κοντά στις πρώτες γραμμές στο Al-Masdar News.

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται επί του παρόντος στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χάμα με πολλούς από τους στρατιώτες τους στις πόλεις Mhardeh και Al-Sqaylabiyeh.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο συριακός στρατός σκότωσε έναν Τούρκο στρατιώτη στην περιοχή του Sheir Magher ταυματίζοντας άλλους τρεις, αφού πρώτα είχε δεχθεί επίθεση από τους ισλαμιστές.

Οι Τούρκοι αργότερα ανταπέδωσαν τα πυρά κατά των σημείων ελέγχου του Συριακού Στρατού κοντά στη Sheir Magher δίχως να υπάρξουν θύματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail