Ενώ η Κύπρος παραμένει περικυκλωμένη, ο Τσίπρας προειδοποιεί για τίμημα στις...ευρωτουρκικές σχέσεις

Freepen.gr - Την ώρα που η Κύπρος παραμένει περικυκλωμένη από την Τουρκία, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο χαιρετισμό του κατά την επίσκεψη στο στρατόπεδο Σταυριανάκου στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου, αρκέστηκε για ακόμη μια φορά στο διεθνές δίκαιο και την Ευρωπαϊκή Ενωση:

«Ο έλληνας πρωθυπουργός μιλάει τη γλώσσα του Διεθνούς Δικαίου, της λογικής, της αλήθειας και της αποφασιστικότητας. Δεν μιλάει μόνος του… έχει στο πλευρό του την ΕΕ» απαντώντας στις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν πως ο Αλέξης Τσίπρας μιλά από μόνος του ενώ σημείωσε πως:

«Η Τουρκία να σταματήσει εδώ γιατί διαφορετικά θα υπάρξει σοβαρό τίμημα και στις ευρωτουρκικές σχέσεις, και στην ειρήνη και στη συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή. Θα υπάρξει τίμημα και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

΄"Συνέπειες", "σοβαρό τίμημα" και "στήριξη στα δικαιώματα της Κύπρου". Έχει δείξει να καταλαβαίνει από αυτά η Τουρκία;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail