Δεν αποκλείεται να δούμε τούρκικο σκάφος να κάνει γεωτρήσεις στο πρώην συντριβάνι της Ομόνοιας

Όπως έχω ξαναπεί πολλάκις είμαστε μία χώρα με γείτονα τον αρχιτραμπούκο της περιοχής. Δεν έχουμε για γείτονα ούτε την Ελβετία, ούτε το Βέλγιο, ούτε τη Σουηδία. Ως εκ τούτου το συγκεκριμένο Κράτος θα έπρεπε να είναι ολίγον πιο προσεκτικό με τα εθνικά του θέματα, οι δε κάτοικοι του αντί να τρέχουν στα γκέι πράιντ και να νοιάζονται ποιά βίζιτα θα κερδίσει το κάθε ριάλιτυ θα έπρεπε να είναι ολίγον πιο προβληματισμένοι και σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που κάποιος τρελάρας απέναντι, ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε, του την σβουρήξει και αποφασίσει να μας κάνει μια χαψιά.

Ελένη Παπαδοπούλου

Αυτά τα χαριτωμένα για ευρωπαϊκές ταυτότητες και ελληνοτουρκικές φιλίες, για αντιρατσισμούς, ισότητες και κοινωνίες των πολιτών, βλέπε ΜΚΟ, είναι πολύ ωραία όταν ζεις στο Λουξεμβούργο. Όταν ζεις με το ταλιμπανιλίκι σε απόσταση αναπνοής, με μισή Κύπρο σχεδόν υπό κατοχή και με την Θράκη εκτουρκευμένη όσο δεν παίρνει, αφήνεις τις ευρωπαϊκές ταυτότητες και τα "όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι" και γίνεσαι ευσυνείδητος και υπεύθυνος Έλληνας πολίτης για την πατρίδα που σε γέννησε και σε έθρεψε.

Αν δεν θέλεις να ακρωτηριάζεσαι σιγά σιγά, μέχρι ο Τούρκος να φτάσει στην πλατεία Χαλανδρίου να σου εξηγήσει τί σημαίνουν για αυτόν αυτά τα αντίφα και τα κομμουνισμένα μπουρδολογήματα.

Όσον αφορά τον Τσίπρα τώρα, που νόμιζε ότι με αέρια βάφονται αυγά, και ότι ο πρωθυπουργός είναι κάτι σαν αρχηγός της πενθήμερης, γνώμη μου είναι ότι έχει ανάψει δέκα λαμπάδες και παρακαλά γονατιστός να μην του σκάσει καμία σύρραξη με τον Τούρκο στα χέρια και μετά δεν ξέρει από πού να φύγει.

Γνώμη μου επίσης είναι ότι προκειμένου να μην συμβεί αυτό, θα κάνει τέτοιες παραχωρήσεις που μπορεί να δούμε και τούρκικο σκάφος να κάνει γεωτρήσεις στο πρώην συντριβάνι της Ομόνοιας, άμα του έρθει, ώστε να μην στεναχωρήσουμε τον απέναντι και μας την ανάψει.

Κατά τα άλλα διακρίνω μία γενικότερη αφασία καθότι τριήμερο και δεν θα χαλάσουμε την ζαχαρένια μας τώρα για τον Ερντι. Από βδομάδα το βλέπουμε το θέμα και αν.

* Η Ελένη Παπαδοπούλου σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, έχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση της Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο του Bath, στην Μ. Βρετανία και είναι διδάκτωρ Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail