Καραβιές και μεγάλα μεταγωγικά αεροπλάνα από τη Ρωσία φτάνουν φουλαρισμένα με όπλα στη Συρία

Freepen.gr - Δύο μεγάλα ρωσικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς το λιμάνι της Ταρσού στη δυτική Συρία, ανέφερε αυτή την εβδομάδα ο Yoruk Isik από τον παρατηρητή του Βοσπόρου.

Το Tsezar Kunikov και Azov 151, διέσχισαν το στενό του Βοσπόρου καθ 'οδόν προς την ανατολική Μεσόγειο.



Εκτός όμως από τα παραπάνω πλοία, δύο ρωσικά βαρέα μεταφορικά αεροσκάφη άρχισαν επίσης να μεταφέρουν εξοπλισμό στο αεροδρόμιο Hmeimim στη Λατάκια της Συρίας.

Σύμφωνα με μια έκθεση, τα ρωσικά μεταφορικά αεροσκάφη, τα IL-76 και AN-124, σύμφωνα με πληροφορίες του almasdarnews, πραγματοποίησαν 14 πτήσεις από τη Ρωσία στο αεροδρόμιο Hmeimim μόνο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Αυτά τα αεροσκάφη ανέφθηκε ότι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα εξοπλισμού για τον στρατό της Συρίας, ο οποίος επί του παρόντος συμμετέχει σε σκληρή μάχη στη βορειοδυτική Συρία.

Αυτός ο εξοπλισμός πρέπει να δώσει σημαντική ώθηση στη μάχη των επίγειων δυνάμεων απέναντι στους τρομοκράτες σε Ιντλίμπ και βόρεια Χάμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail