Ο Τράμπ απειλεί το Ιράν με "εξολόθρευση" (και συνεπώς τη Μέση Ανατολή με ολοκαύτωμα)

Reuters / Carlos Barria
Freepen.gr - Υποστηρίζοντας ότι το Ιράν αντιλαμβάνεται μόνο την "σκληρότητα και τη δύναμη", ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ απειλεί το Ιράν λέγοντας ότι κάθε ιρανική επίθεση σε οτιδήποτε αμερικάνικό θα συναντούσε "συντριπτική δύναμη" και "εξολόθρευση".

Καθώς οι σχέσεις μεταξύ του Ιράν και του αμερικανικού στελέχους βρίσκονται στο χείλος της ανοιχτής σύγκρουσης, ο Τραμπ προχώρησε στην παραπάνω δήλωση μέσω twitter ενώ έκανε λόγο και για τον υπέροχο ιρανικό λαό που υποφέρει χωρίς αιτία:



Τα tweets αυτά ήρθαν ως αντίδραση στη δήλωση του Ιράν νωρίτερα, σύμφωνα με την οποία οι διπλωματικοί δίαυλοι μεταξύ των δύο χωρών είναι πλέον μόνιμα κλειστοί λόγω του ότι ο Τράμπ έβαλε κυρώσεις στον ανώτατο ηγέτη θρησκευτικό ηγέτη της χώρας. Επιπλέον ο πρόεδρος Χασάν Ρουχανί κατά την παραπάνω δήλωση χαρακτήρισε τη διοίκηση Τραμπ ως «ψυχικά καθυστερημένη».

Φυσικά σε μια τέτοια περίπτωση αντιλαμβάνεται κανείς ποια θα είναι η αντίδραση του Ιράν απέναντι στις χώρες - συμμάχους των ΗΠΑ στην περιοχή.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail