Ο Χατζηδάκης είπε ότι θα φτιαχτεί πλατφόρμα αξιολόγησης των σχολείων: θα κλείσουν τα περισσότερα;

Free-Photos / pixabay
Ο Χατζηδάκης είπε ότι θα φτιαχτεί μία πλατφόρμα, όπου οι γονείς θα αξιολογούν το σχολείο του παιδιού τους. Για την αξιολόγηση ως πανάκεια και λαϊκίστικο επιχείρημα θα αναφερθώ κάποια άλλη φορά. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, όταν το όλο θέμα αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και όχι ως επιχείρημα που απλά θέλει να χαϊδεύει αυτιά.

Θέλω όμως να μου πει ο κ. Χατζηδάκης και οι εμπνευστές της πλατφόρμας, αν ένα σχολείο αξιολογηθεί αρνητικά, που θα είναι και η πλειοψηφία των σχολείων, γιατί ο κανακάρης δεν πήρε 25, γιατί τον έβγαλε έξω ο τάδε καθηγητής, γιατί δεν πήγαν εκδρομή, γιατί πήγαν μόνο μία εκδρομή, γιατί δεν πήγαν εκδρομή στο εξωτερικό, γιατί βάζουν πολλά διαγωνίσματα, γιατί δεν βάζουν πολλά διαγωνίσματα, γιατί ο καθηγητής τους βάζει μόνο μία άσκηση, γιατί ο καθηγητής τους βάζει πολλές ασκήσεις και τα πιέζει, γιατί οι καθηγητές δεν είναι κοντά στα παιδιά και έχουν τουπέ, γιατί οι καθηγητές παραείναι κοντά στα παιδιά και αυτά τους έχουν πάρει τον αέρα και όλα αυτά τα καταπληκτικά, τα οποία ακούμε κάθε ημέρα, αν ένα σχολείο λοιπόν πάρει αρνητική αξιολόγηση, 

τί θα κάνουν με αυτό το σχολείο;  Θα το κλείσουν;

Ελένη Παπαδοπούλου
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.